Risteilyt Etelä-Konneveden kansallispuistossa

Järjestämme risteilyjä Etelä-Konneveden kansallispuistoon. Risteilykausi aloitellaan toukokuun alussa ja lopetellaan syksyllä kysynnän mukaan. M/S Autere kuljettaa isommankin porukan risteilylle.

 

  • Henkilökapasiteetti 50 henkilöä
  • Pituus 15 metriä
  • Huippunopeus 11 solmua

RISTEILYAIKATAULU

Konnevedellä risteilemme tulevana kesänä 50 paikkaisella M/S Autereella, eli mukaan mahtuu kerralla linja-autollinen risteilyvieraita. Alukselta on huimat näkymät Etelä- Konneveden Kansallispuiston maisemiin. Aluksessa on mm. wc, keittiötilat, kuulutuslaitteet, anniskeluoikeudet sekä karaokevalmius. Halutessanne voitte järjestää ikimuistoisen matkan myös pienemmille ryhmille. Matkan varrella on mahdollisuus mm. kokousteluun, merkkipäivien viettoon, patikointiin, uimiseen, kahvitteluun ym. Eri tilauksesta myös ruokailuun.

Kohti auringonlaskua

Alukselta on huimat näkymät Etelä- Konneveden Kansallispuiston maisemiin. Varaa parhaat paikat kesän auringonlaskuihin.

Seikkailu sokkeloisessa saaristossa

Risteile sokkeloisessa saaristossa laakeiden silokallioiden ja pystysuorien kallioseinämien lomassa. Kirkkaassa vedessä voit nähdä syvälle villin järvitaimenen valtakuntaan.

Tilausristeily

Tilaa risteily omalle ryhmällesi. Matkan varrella on mahdollisuus mm. kokousteluun, merkkipäivien viettoon, patikointiin, uimiseen, kahvitteluun ym. Aluksessa on wc, keittiötilat, kuulutus/opastus sekä karaoke. Kanavaristeilyt-Neituri-Kiesimä-Kerkonkoski-Kolu josta yhteys Pielavedelle. Toiseen suuntaan aina Lahteen saakka.

TILAUSRISTEILY

Risteily oman aikataulusi mukaan. M/S Autere kuljettaa 50 matkustajaa 2-3 hengen miehistön lisäksi.
Lisätiedustelut: Purseri Siru Mäkelä 045 6019 107 sirkka.l.e.makela@gmail.com

1 tunti

15Henkilö

2 tuntia

25Henkilö

3 tuntia*

30Henkilö

*pysähdys/jaloittelu saaressa 30-45 min.

Sopiva risteily kaikille

Matkan varrella on mahdollisuus esimerkiksi kokousteluun, merkkipäivien viettoon, patikointiin, uimiseen tai kahvitteluun. Aluksessa on wc, keittiötilat, kuulutus ja opastus sekä karaoke. Kysy lisää perhejuhlien järjestämisestä, ruokailusta tai kahvituksesta risteilyn ohessa. Ruokalu voidaan järjestää maastossa tai viihtyisässä rantaravintolassa.

  • Minimi henkilömäärä tilausristeilylle 10 henkilöä
  • Lähtöpaikat: Konnevesi Häyrylänranta, Kivisalmi, Neituri, Hinkkalanranta. Enonranta, Konnekoski ja Hanhitaipale Rautalammin puolelta
  • M/S Autereella anniskeluoikeudet
  • Erillisestä tilauksesta kahvitus tai ruokailu risteilyn ohessa

Viikkoristeily

Kesä-,heinä- ja elokuu keskiviikkoisin klo 18:00 - 21:00

30 Hlö

VARAA RISTEILY

Soita numeroon

045 6019 107